Якісні способи омолодження та краси шкіри

 

Ми розповімо про дієвий і простий спосіб по догляду за своїм тілом.

Перед тим як все пробувати варто зрозуміти що домашні засоби для краси і молодості не так ефективні,

так як косметологія у Львові адже ніхто не знає краще за професіоналів як зробити все правитьно і подарувати вашій шкірі молодість та красу, хоча домашні рецепти краси можуть вам допомогти отримати дешевий результат покращення стану вашого тіла.

Дуже нелегко усунути жіночого ворога під назвою целюліт.

Потрібно знати, що будь-які необдумані дії відіб'ються на шкірі, не можна нічого робити різко, шкіра може не встигнути за вашими швидкими діями до краси. Собою потрібно займатися постійно, а не час від часу, тоді не буде якихось неприємних наслідків у вигляді в'ялої шкіри.

Робимо обгортання з морської капусти.

Ми вам розповімо правила особистої гігієни, догляд за своїм тілом. Візьмемо 2 пачки сухої морської капусти, два літри води з температурою 60 градусів. Заллємо суху морську капусту водою, нам знадобиться 2 пачки на 2 літри води. Нам не підійде крутий окріп, вода приблизно 60-70 градусів, нехай постоїть одну годину, перш ніж ми почнемо процедуру догляду за своїм тілом, рекомендує "Планета жінок".

Візьмемо марлю і процідимо через неї капусту, потім цю масу нанесемо на стегна і обмотаємо поліетиленом. Закутаємо стегна в теплі хустки і шарфи, і полежимо як мумія одну годину. Практично всі вітаміни і мінеральні речовини містяться в морській капусті, вони оновлюють клітини, відновлюють структуру шкіри, перешкоджають старінню.

Перешкоджає целюліту, приводить шкіру в порядок.

Візьмемо 1 чайну ложку рідкого меду, 5 столових ложок свіжого виноградного соку, 2 чайні ложки денного крему (будь-якого). Змішаємо 5 столових ложок виноградного соку, 1 чайну ложку меду і 2 чайні ложки денного крему, цю маску потримаємо на шкірі 15 хвилин. Цю маску можна наносити на проблемні ділянки і добре її поєднувати з походом в сауну.

Тонік для грудей.
Візьмемо для його приготування 1 склянку окропу, 1 столову ложку розмарину, 1 столову ложку спирту, 1 столову ложку солі, 2 столові ложки виноградного оцту. Спочатку заваримо розмарин, потім додамо в відвар оцет, сіль і спирт.

Цим тоніком можна обтирати зону декольте, груди, прикладати на кілька хвилин у вигляді компресів. Він покращує кровообіг і тонізує, бореться з розтяжками і розгладжує нерівності шкіри.

Маска для пружних грудей.

Візьмемо 1 чайну ложку олії вітаміну Е, 1 столову ложку йогурту, сире яйце. Все змішаємо і обережно масажними рухами нанесемо на груди, одягнемо старий ліфчик і потримаємо маску 20 хвилин. Потім акуратно все змиємо теплою водою.

Маска проти розтяжок.

Візьмемо 1/2 склянки оливкової олії, 1/2 склянки соку алое, 5 крапель вітаміну А, 10 крапель вітаміну Е. Всі перемішаємо і перельем в банку, поставимо в холодильник на зберігання. На шкіру будемо наносити вранці і ввечері, 2 рази на день.

Дріжджова маска для живота.

Правила особистої гігієни, догляд за своїм теломВозьмем 4 чайні ложки вершків, 15 грам сухих пивних дріжджів, 4 чайні ложки рідкого меду. Сухі дріжджі розведемо в вершках, коли вони розійдуться, змішаємо дріжджі з медом і дамо їм постояти 20 хвилин. Нанесемо цю маску на шкіру живота. Вона стимулює кровообіг, забезпечує пружність, живить шкіру і стягує пори.

Омолоджуюча маска для рук.

Візьмемо 1 столову ложку глини, 1 столову ложку меленого геркулесу, 2 чайні ложки оливкової олії, 1 чайну ложку лимонного соку, 2 краплі ефірної олії м'яти, 3 столові ложки окропу, 1 чайну ложку сухих квіток ромашки.

Заллємо окропом суху ромашку і дамо настоятися 1 годину. До отриманого настою додамо лимонний сік, оливкова олія, все ретельно починаємо перемішувати і додамо глину і геркулес. Потім ще раз маску розітремо, додамо в неї масло м'яти і вже потім нанесемо на шкіру зап'ясть і рук. Маску потримаємо на руках 20-30 хвилин і як слід, змиємо водою. Рекомендується її робити перед сном.

 



Top