"ЗАСТАВНІВСЬКА ВОЛОНТЕРСЬКА СОТНЯ" ЩИРО ЗДОРОВИТЬ СВОЮ КОЛЕГУ, ПОДРУГУ-ВОЛОНТЕРОЧКУ ІЗ ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

 
Вітання
Сьогодні свій чудовий молодечий ювілей святкує ВАЛЕНТИНА ЯНКО із Дорошівців!
 
Дорога наша, славна, життєрадісна і працьовита, вродлива і енергійна, щира і завзята  подруго!
 
Наша волонтерська організація дуже пишається тим, що твоя чудова Дорошовецька родина -- ти, твій чоловік Микола, син Іванко, донечка Настя влилися у наш колектив і є справжніми вболівальниками за долю України, помічниками нашим захисникам на Сході України та вірними друзями, активними учасниками "Заставнівської сотні!. 
 
Ми дякуємо Тобі за Твою небайдужість до справи, яку ми робимо, за надзвичайну активність у організації відправок на Схід України, за участь у всіх акціях, заходах, які проводить наша ВО. Такої смачної Дорошовецької "баби", яку випікаєш ти зі своїми подругами, таких смачних Дорошовецьких страв, якими тішаться бійці російсько-української війни -- знайти в Україні не так просто. Бо Ви вкладаєте душу у їх приготування. Дорога імениннице, Ти берешся за будь-яку справу -- і вона горить у Твоїх руках!
 
Ти ще така молода, а вмієш порадити й розрадити -- добрим словом, гарною піснею, щирою увагою до кожного з нас. 
 
Ми щиро вітаємо Тебе з Ювілеєм! Бажаємо й надалі бути такою ж енергійною та веселою, трудолюбивою і дружелюбною! Хай Матінка Господня буде  Твоєю Берегинею, хай маленький Ісусик, який цими Різдвяними днями єднає нас у спільній молитві, подарує Тобі й Твоїй чудовій родині Своє благословення на всі Твої добрі справи, на здоров'я, щастя, успіх і удачу!
 
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, З ЮВІЛЕЄМ!
 


Top