З Днем Ангела! Володимира Бойчука вітають жителі Веренчанської територіальної громади

 
Вітання

Шановний Володимире Дмитровичу!
Щиро вітаємл Вас з Днем Ангела.

У День Святого Володимира від щирого серця бажаємо Вам, щоб святе ім'я великого князя вело Вас по довгій дорозі долі до справжньої слави, а справи Ваші, успіхи і життєві досягнення були такими ж величними.

Ми високо цінуємо Вашу працелюбність і компетентність, життєву мудрість і діловитість, які створили Вам заслужений авторитет і повагу серед колег по роботі і жителів Веренчанської ТГ.

Ваша душевна щедрість і доброта, повсякденна турбота за людей, чуйність і доброзичливість у людських взаємовідносинах служать прикладом для наслідування.

Висловлюємо Вам сердечну вдячність і глибоку шану за Вашу невтомну працю, зичимо невичерпної енергії і оптимізму, міцного здоров’я, душевного тепла і сімейного затишку, достатку і благополуччя, нових плідних успіхів і звершень на благо рідної громади та її мешканців.

Бажаємо нехай новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення та благородні справи.

Нехай доля шле тільки щастя й добро, вірність і щирість, міцне здоров’я й достаток, мир і злагоду, а віра, надія та любов будуть надійними супутниками на життєвому шляху. Розуміння від рідних, підтримки від колег.

Нехай тепло і затишок родинної оселі завжди надійно захищають Вас.

Нехай людська шана буде Вам подякою за плідну працю, чуйність, уміння творити красу і добро.

Нехай Ваш Ангел Охоронець допомагає Вам летіти … коли Ваші крила опускаються!


З повагою жителі Веренчанської територіальної громади



Top